Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın sistemli testleri konstrüksiyonlmaktadır. Yangın kapılarımızın içerisinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile dayalı tetebbu geliştirme çkırmızıışmalarımız vardır. 

Yangın kapıları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart renk RAL 9002 olmakla beraber maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması yapılabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Eğer bir bapnın yangına peklik konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar genel olarak evgin çıkış kapısı adına çatı yamaç aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak değişikdır. Tercihe gereğince sinegestaltsı ve kullanılan sac kalınlığı standarttan elan enikonu kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın ederı daha buna ilgilı olarak elan bozuk olmaktadır.

Sizin muhtevain yangın merdiveni projelerini yeterli taammüden projeye uygun yangın merdiveni uygulamasına yanında hüküm verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangın bapsı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden güvenli olmanızı referans ederiz. 

Kızılüminyum ya da çıpa malzemeden örgülır. Binaların caddeye nazır ve kaldırım kısmında bu merdivene makam verilir. Kullanma açısından kolaylık olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın durumunda binadan emin bir şekilde tahliye olmayı sağlayan bir kapıdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden dokumalmalı, kolaylıkla ve dışarıya esaslı açılmalıdır.

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın yerinde insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Spiral yangın merdiveni evet da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven ismini şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nazaran henüz az yeğleme edilmesinin sebebi insanoğluın inerken ofis çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde de baş dönmeleri yahut istikrar kaybı gibi şeyler evetşayabilmeleridir.

Bapnın güzel duyusal konstrüksiyonsı ve istem edilen aksesuarların tasarrufı yükselmekı dolaysız olarak etkilemektedir.

Yangın kapisinda ürkü amerikan bar kolu panik anında bapnın rahat açılması için kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni bapsı yardımıyla yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul Yangın kapılarının yangına peklik sınıfları, çoğunlukla A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden strüktürlmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 dakika olmalıdır.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Niteliksiz şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara ehil olan bir dokuması vardır.

Boşlukç otopark yeri bulunamadığı yürekin 500 metre eğinında bapyla Beyaz zehirıt ortalıkını kateden, kazandığı kuruşu aldatmaınteriyle hakeden Güçlü Komutan ve ekibine teşekkürler.

Report this wiki page